Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Doe mee aan deze challenge!

15/03/2020

Hallo iedereen!


Jammer genoeg, zoals jullie al weten mogen wij de volledige maand geen Chiro meer geven.
Maar niet getreurd!
Doe dus maar allemaal jullie chiro uniform aan en doe gezellig mee met onze leuke indoor spelletjes!
Om 17u mag iedereen foto's sturen naar onze Facebook pagina Chiro Veldegem, over hoe hun toffe Chiro indoor namiddag verlopen is. De persoon met de leukste foto krijgt een prijs!????

Hier enkele toffe challenges:
- Bouw een groot indoor kamp! Haal maar al je knuffels, kussens, dekentjes naar boven en hou nadien een Mega cool feestje in jouw eigen kamp! ????????
- Maak een groot kunstwerk waarin je een toffe chironammidag schildert, tekent,knutselt... Wees creatief! ????
- Verwen jullie ouders ook maar eens. Hou een tof verwenmoment. Lak je nageltjes, masseer iedereen. Schmink jullie mama of papa, broer of zus, plezier verzekerd! ?????????????
- Zing luidkeels mee met de radio of dans op Chiro liedjes! Hieronder is er een link naar de tofste Chiro liedjes! ????????????https://www.chirolore.be/muziek/Amp

Geen Chiro meer

Tot 31/03

Volgens de richtlijnen van Chiro Jeugd Vlaanderen zijn we genoodzaakt alle evenementen en Chiro namiddagen te annuleren. Dit tot zeker 31 maart. We vinden dit zeer spijtig, maar de gezondheid, veiligheid van onze gastjes staat voorop. Bij eventuele veranderingen worden jullie zeker op de hoogte gehouden.

Meer info:

Vriendjesdag

Zondag 29 maart 2020

Beste Chirovrienden! 

Net zoals in het voorjaar is er op 29 maart een nieuwe vriendjesdag! Iedereen mag dan zijn vriend of vriendin meenemen naar de Chiro om samen een onvergetelijke namiddag te beleven! Het enige die ze nodig hebben, is heel veel enthousiasme en kleren die vuil mogen worden.

Tot dan !!!

 

Blogfoto

Carwash Kerels

Zondag 1 maart 13:00-17:00

Met de kerels van Chiro Veldegem organiseren we een carwash. Met het ingezamelde geld zullen we dan op kamp enkele grotere activiteiten doen.Terwijl we uw auto wassen, kunt u genieten van een lekkere koffie en een lekker stuk taart. Voor de liefhebbers wordt er ook frisdrank voorzien. Voor een democratische prijs van 10 euro wassen wij dus uw auto terwijl u geniet van drank en gebak.

Datums kerstfeestjes

Meisjes en jongens:

Zaterdag 7 december

- Kerels

Vrijdag 13 december

- Speelclub meisjes

- Tippers

Zaterdag 21 december

- Bengels

- Speelclub jongens

- Kwiks

- Toppers

- Tip10's

- Aspimeisjes 

Zaterdag 28 december

- Rakkers 

Bedankt iedereen!

DIKKE MERCI aan alle ouders en gastjes om van onze stover- en spaghettiavond knallers te maken! Jullie waren talrijk aanwezig, waarvoor dank! We zien jullie uiteraard graag allemaal terug volgend jaar.

OPGELET!
Meisjes: geen chiro 3 november
Jongens: geen chiro 10 november
We gaan elk met onze leidingsploeg op weekend.

Groetjes de leidingsploeg

Spaghettiavond 2019

26 oktober 2019

Beste chirovrienden

Zoals elk jaar blikken we terug op ons kamp met een spaghettiavond. Om terug te blikken op het fantastische kamp, worden er presentaties gegeven met foto's. Het is dus een perfect moment om met vrienden en familie te smullen van de spaghetti en na te genieten van het zalige kamp van afgelopen zomer! We verwachten jullie vanaf 19 uur in de turnzaal van de Steen.

Kind: 10 euro
Volwassen & veggie: 12 euro

Sinds dit jaar kan je ook met de bankkaart betalen. Dit geldt enkel voor de spaghetti en de drankkaart.
Er is ook de mogelijkheid om kaasbollen te kopen (cash) op de spaghettiavond en zo de chiro te steunen. Er zijn tal van leuke prijzen te winnen!

Tot zondag!
Chiromeisjes Burlebub

foto van Chiro Veldegem.

Bericht voor de chiromeisjes

Chiro op zaterdag

Aan alle chiromeisjes, ouders:

Zaterdag is het spaghettiavond (26/10). Door de voorbereidingen van deze avond is het zaterdagmiddag chiro i.p.v. zondagmiddag.

Voor de 3 jongste groepen, namelijk de bengels, speelclub en kwiks gaat de chiro door van 13 uur 30 tot 15 uur in het heem.

Voor de tippers, tiptiens en aspi's is het Chiro van 13 uur 30 tot 17 uur in de turnzaal van de steen.

Tot dan!

Stoveravond 2019

12 oktober 2019

Beste Chiro vrienden

Het is weer zover, op 12 oktober verwachten we jullie om terug te blikken op een fantastisch Chiro kamp. Jullie zijn allen welkom vanaf 18u om iets te drinken en achteraf heerlijke stovers met frietjes te eten. Nadien kunnen jullie de foto's bekijken van ons kamp.

Inschrijven kan t.e.m. 5 oktober via jongens@chiroveldegem.be !

Kind: 11 euro 

Volwassen & veggie: 15 euro 

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om kaasbollen te kopen op stoveravond en zo de chiro te steunen, misschien maak je wel kans om een van onze prijzen te winnen.

Graag tot dan,

Chiro De Kobbe

Blogfoto

Pagina's:

Start 1 2 3