Chirologo

Chiro Veldegem

Blog

Online activiteiten op zondag

Bericht van 1 juni 2020

Dag iedereen

Afgelopen weken hebben we heel wat activiteiten voor jullie gemaakt, die we via mail en Facebook met jullie deelden. Het was voor ons een leuke en uitdagende opgave om er elke week iets moois van te maken. Aangezien bijna iedereen van de leiding moet studeren worden de online activiteiten "on-hold" gezet. We hopen echter wel dat we na onze examens nog op een zondagmiddag chiro kunnen geven in het heem maar hier hebben we helaas onze twijfels bij. 

Wij wensen jullie allen heel veel succes met de toetsen/examens.
See you later!

Groetjes de leiding

Kampen mogen doorgaan!

Bericht van 23 mei 2020

Beste ouder

 

Jullie zullen het waarschijnlijk al vernomen hebben maar met een opgelucht hart kunnen wij zeggen dat de kampen mogen doorgaan.

 

De kampen moeten plaatsvinden in bubbels van max. 50 personen, er mogen echter wel meerdere bubbels op de kampplaatsen aanwezig zijn. Om deze bubbels zo goed mogelijk te kunnen verdelen hebben we met de volledige leidingsploeg beslist om de inschrijvingen een week vroeger stop te zetten. De deadline is dus tot en met 1 juni.

 

Daarom sporen wij jullie, ouders, aan om jullie kinderen zo rap mogelijk in te schrijven voor die datum. Inschrijvingen na 1 juni zullen niet meer aanvaard worden. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/UrCSQdzQBfrAtDw96

 

We willen er dan ook alles aan doen om de kampen te laten doorgaan op een zo veilig en correct mogelijke manier aan de hand van de genomen maatregelen. We houden jullie op de hoogte bij verdere besluiten. Zodra de inschrijvingen compleet zijn starten wij aan de bubbels en wij nemen nu al de nodige maatregelen en starten met het maken van draaiboeken. De examens komen eraan, maar wij zullen hierin een mooi evenwicht zoeken.  Er zijn heel wat vragen die in ons opkomen, maar we vinden gegarandeerd een oplossing! 

 

Indien er vragen zijn kunnen jullie altijd terecht bij de leiding!

 

Veel enthousiaste en opgeluchte groeten

De leidingsploeg

 

Spaaracties

Spaar mee met ons!

Beste ouders

 

Ook dit jaar doen we weer mee met de spaaracties van de pasta Soubry en de sandwiches van La Lorraine.

 

Soubry

Jullie kunnen ons helpen door de barcodes te sparen die op de pastapakjes te vinden zijn.

Je hoeft ze enkel uit te knippen en in de doos of brievenbus aan de Koningin Astridstraat 105 D te steken.

Dit kan tot en met zondag 7 juni!

 

La Lorraine

Je vindt een code op elke zak van La Lorraine botersandwiches. Spaar met ons mee & doneer je codes aan Chiro Veldegem! Per 10 gedoneerde codes krijg je ook zelf een gratis pak La Lorraine botersandwiches.

Op de website https://www.lalorraine.com/picnic/nl kun je Chiro Veldegem intypen en aan ons doneren. Dit kan tot en met 30 juni!

 

Hopelijk kunnen we allemaal smullen van de lekker pasta en sandwiches!

 

Groeten

De leiding

Hoe goed ken je de leiding?

Vul deze vragenlijst in en misschien win je iets!

Ook de paashaas heeft voor de gastjes een cadeautje gebracht, hoewel het geen chocolade is schenkt de paashaas ons een superleuke vragenlijst over de leiding. Doe zeker mee want de winnaar van elke afdelingsgroep wint een leuke prijs. https://forms.gle/Mk8a5ztJdEH2eNrA7

Hieronder is er een foto met alle info, veel succes!
Vrolijk Pasen ????

 
 
 
foto van Chiro Veldegem.
 
 

Doe mee aan deze challenge!

15/03/2020

Hallo iedereen!


Jammer genoeg, zoals jullie al weten mogen wij de volledige maand geen Chiro meer geven.
Maar niet getreurd!
Doe dus maar allemaal jullie chiro uniform aan en doe gezellig mee met onze leuke indoor spelletjes!
Om 17u mag iedereen foto's sturen naar onze Facebook pagina Chiro Veldegem, over hoe hun toffe Chiro indoor namiddag verlopen is. De persoon met de leukste foto krijgt een prijs!????

Hier enkele toffe challenges:
- Bouw een groot indoor kamp! Haal maar al je knuffels, kussens, dekentjes naar boven en hou nadien een Mega cool feestje in jouw eigen kamp! ????????
- Maak een groot kunstwerk waarin je een toffe chironammidag schildert, tekent,knutselt... Wees creatief! ????
- Verwen jullie ouders ook maar eens. Hou een tof verwenmoment. Lak je nageltjes, masseer iedereen. Schmink jullie mama of papa, broer of zus, plezier verzekerd! ?????????????
- Zing luidkeels mee met de radio of dans op Chiro liedjes! Hieronder is er een link naar de tofste Chiro liedjes! ????????????https://www.chirolore.be/muziek/Amp

Geen Chiro meer

Tot 31/03

Volgens de richtlijnen van Chiro Jeugd Vlaanderen zijn we genoodzaakt alle evenementen en Chiro namiddagen te annuleren. Dit tot zeker 31 maart. We vinden dit zeer spijtig, maar de gezondheid, veiligheid van onze gastjes staat voorop. Bij eventuele veranderingen worden jullie zeker op de hoogte gehouden.

Meer info:

Vriendjesdag

Zondag 29 maart 2020

Beste Chirovrienden! 

Net zoals in het voorjaar is er op 29 maart een nieuwe vriendjesdag! Iedereen mag dan zijn vriend of vriendin meenemen naar de Chiro om samen een onvergetelijke namiddag te beleven! Het enige die ze nodig hebben, is heel veel enthousiasme en kleren die vuil mogen worden.

Tot dan !!!

 

Blogfoto

Carwash Kerels

Zondag 1 maart 13:00-17:00

Met de kerels van Chiro Veldegem organiseren we een carwash. Met het ingezamelde geld zullen we dan op kamp enkele grotere activiteiten doen.Terwijl we uw auto wassen, kunt u genieten van een lekkere koffie en een lekker stuk taart. Voor de liefhebbers wordt er ook frisdrank voorzien. Voor een democratische prijs van 10 euro wassen wij dus uw auto terwijl u geniet van drank en gebak.

Datums kerstfeestjes

Meisjes en jongens:

Zaterdag 7 december

- Kerels

Vrijdag 13 december

- Speelclub meisjes

- Tippers

Zaterdag 21 december

- Bengels

- Speelclub jongens

- Kwiks

- Toppers

- Tip10's

- Aspimeisjes 

Zaterdag 28 december

- Rakkers 

Pagina's:

Start 1 2 3